Stránky

sobota 14. listopadu 2015

Stay in bed, read and browse the internet

Poslední týden byl pro mě docela náročný, měla jsem toho celkem dost na naučení do školy, celý týden jsem chodila spát extrémně pozdě a dost se to samozřejmě podepsalo na mojí náladě. Byla jsem dost unavená, takže jsem musela i jít ve čtvrtek dřív ze školy, protože jsem stejně nedávala pozor, takže to bylo i celkem zbytečné tam zůstávat. Dneska jsem stávala asi až o půl 11, potřebovala jsem to dospat. Dneska bych se měla učit, ale pořád cítím strašnou únavu, takže jsem se rozhodla, že dneska budu celý den v posteli, číst si, dívat se na seriály a věci do školy snad doženu zítra. 
Máte taky takové dny, kdy prostě celý den ležíte v posteli, protože jste tak unavení, že i sebemenší pohyb je zabíjející?



Když nemám co dělat tak většinou procházím Tumblr nebo Pinterest.


Seriál Wicked city vyšel nedávno a já jsem se na něj začala dívat především kvůli Edu Westwickovi aka Chuck Bass. První díl mě celkem zaujal, tak uvidíme jak to bude pokračovat dál.

4 komentáře :

  1. Taky takové dny znám, není to nic příjemného :/ Moc se mi líbí jak vedeš svůj blog, mám ráda spíš takové osobní články :)

    OdpovědětVymazat
  2. tú knihu nutne potrebujem!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková moje módní bible, určitě ji doporučuji! :)

      Vymazat