Stránky

úterý 27. října 2015

10 věcí, které musím udělat, než zemřu

1.Ubytovat se v luxusním hotelu - pobyty v hotelu si vždycky užívám, ráno odejdete a když se večer vracíte máte ustlanou postel, kéž by to tak šlo i doma! A jak to teprve může být super, když jste ubytování třeba v Atlantis Paradise Island :D 2. Cestovat do Japonska, USA a na Bali - Japonsko mě fascinuje už delší dobu o USA se ani nemusíme bavit, myslím si, že každý by se chtěl podívat jak to doopravdy vypadá v zemi nekonečných možností. Bali je v poslední době celkem populární místo nejenom na dovolenou, spousta lidí se tam i stěhuje a já se jim ani nedivím. 3. Zahrát si ve filmu - asi né tak moc ve filmu jako v seriálu, v něčem jako American Horror Story a nebo Gossip Girl. 4. Mít malou svatbu na louce s květinovým obloukem - Vždycky jsem si myslela, že svatby jsou zbytečné, ale je pravda, že čím jsem starší, tím víc si představuji jak by ta moje mohla vypadat. 5. Dát si další tetování - Už od té doby, co jsem si nechala vytetovat to první, pořád přemýšlím nad tím, že si musím nechat udělat další, tentokrát chci ale něco menšího, co nepůjde tak vidět. 6. Pracovat pro módní časopis - A je mi už jedno jestli tam budu vařit jenom kafé, ale hrozně ráda bych chtěla vidět, jak vypadá příprava takového módního časopisu. 7. Bydlet v mezonetovém bytě - předtím než si (snad) postavím rodinný dům, bych chtěla bydlet v mezonetu, vždycky se mi líbily, ale na rodinný život bych to v takovém bytě asi neviděla. 8. Mít aspoň 2 psy - Tohle celkem souvisí s bodem 7, v bytě bych nechtěla trvale žít hlavně z tohodle důvodu, psy se do bytu prostě nehodí a ať si každý říká, co chce. 9. Jen tak se sebrat a vydat se na cestu bez nějakého cíle - Nevědět co se stane je to největší dobrodružství. 10. Být štastná - Ano, zní to jako klišé a asi i je, ale jednou až budu stará, bych se chtěla probudit a říct si, že jsem život prožila naplno a ničeho nemusím litovat.







Přemýšleli jste někdy nad takovým seznamem? Nebo zažili jste něco, o čem jsem tu psala? Budu ráda, když mi dáte vědět do komentářů :)

4 komentáře :

  1. To, že chcem precestovať neskutočne veľa, vidieť toho mnoho a ísť do New Yorku alebo hocikde inde na svete máme spoločné ! :) krásny článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat