Stránky

sobota 23. května 2015

My summer must haves

Léto se pomalu blíží a i když mě ještě čekají vlastně všechny zkoušky až na angličtinu (kterou jsem snad zvládla) tak nad ním pořád přemýšlím. Už se opravdu nemůžu dočkat na to pravé letní počasí, opalování koupaliště a vše co k létu patří. A abych na něj byla pořádně připravená a Vy také, rozhodla jsem se Vám sepsat mých 5 věcí bez kterých se tohle léto neobejdu.

Gold/silver tattoo


Zlaté a stříbrné tetování jsem nosila už minulé léto a tomuhle nebude jinak. Skvěle doplní bohémské outfity.

Lace bra


Vykukující krajková podprsenka pod oblečením může vyznít vulgárně, ale i roztomile. Hodně záleží jak ji zkombinujete. Taky je to ta nejpohodlnější kus oblečení na světě, tak šup šup do obchodí aspoň pro jednu. (H&M, Lindex)

Birkenstock


U pohodlnosti ještě zůstaneme. Minulé léto jsem si žádné nepořídila, protože jsem si nebyla jistá jestli se mi opravdu líbí, ale teď mám jasno LÍBÍ! Navíc si k nim můžete obléct téměř cokoli.

Hats


Klobouk oživí každý outfit, tak proč se jich bát nosit? Spousta lidí to ještě stále bere jako extravagantní kousek a já ho mám jako must have kousek po celý rok :)

Light make-up


Make-up vodové konzistence je na léto jak dělaný. V létě jsem zvyklá používat jen BB krém, ale tohle bych chtěla vyzkoušet něco nového. Před nedávnem jsem viděla tenhle u jedné vlogerky a docela mě zaujal, tak se si řekla, že vyzkouším.
 Máte s ním někdo už zkušenosti?

Máte Vy nějaké favority pro tohle léto? Podělte se o ně do komentářů :)





2 komentáře :

  1. Klobouky jsou skvělé, taky bych jeden chtěla, bohužel tady u nás na vesnici zatím nemám odvahu něco podobného nosit :( a kde se dají sehnat ta tetování? strašně se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bydlím na vesnici, ze začátku jsem se taky necítila 2x moc dobře, protože se na mě všichni dívali, ale jak s tím párkrát vyjdeš, tak už se budeš cítit úplně přirozeně :) začni je třeba nosit, když pojedeš někam do většího města, kde potkáš spoustu lidí v kloboucích a určitě ti to dodá odvahu :) Jinak to tetování seženeš na ebay a nebo tady je pár českých stránek http://www.zlatetetovani.cz/zlatetetovani/ http://www.kultbizuterie.cz/www- kultbizuterie-cz/eshop/67-1-ZLATE-TETOVANI a nebo to ještě najdeš na bechick.cz na ebay to bude ale určitě nejlevnější :)

      Vymazat